Mooihuis2
Poortautomatisering/
intercom

Poortautomatisering/
intercom

Veiligheid en gemak gaan hand in hand

Hekwerk Spapé kan u uitstekend voorthelpen met geavanceerde automatisering van uw poort en diverse intercomsystemen. Wat is er makkelijker dan uw poort van afstand of vanuit uw auto te openen en te sluiten? Met het intercomsysteem naar uw keuze weet u precies wie er voor de poort staat. Optimale beveiliging dus.

 Poortautomatisering

Als het gaat om poortautomatisering heeft u volop mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een draaipoort te plaatsen met gsm-module zodat de bediening via uw mobiele telefoon gaat. Maar ook een handzender, codeklavier (numeriek toetsenbord), intercom of sleutelslot werken uitstekend.
De geautomatiseerde tuinpoort wordt aangedreven door een motor. Als u die niet zichtbaar wilt hebben, kan Hekwerk Spapé die motor ook ondergronds plaatsen.

Intercom

Als u wilt weten wie er voor de poort staat, kan Hekwerk Spapé u daarmee op verschillende manieren helpen.  Een goede intercom zorgt voor nog betere beveiliging in combinatie met uw hekwerk/poort. Dat kan een binnen- en/of buitenpost zijn in combinatie met controle via uw mobiele telefoon. En er is de keuze tussen alleen spraak of (met camera's) de combinatie spraak/beeld.

Uw motor van het elektronische hek kan gekoppeld worden aan een gsm-module. Dat is een optie om zelf te bepalen wie de poort open kan 'bellen'. Een andere optie is een elektronische lus in de grond waardoor diegene die daar overheen rijdt de poort kan openen. Ook een tijdschakelaar behoort tot de mogelijkheden.

De intercom kan Hekwerk Spapé in een opbouw plaatsen of netjes wegwerken in een paal. En dan is er nog de keuze tussen zwart/wit beelden of kleur. Volop mogelijkheden dus; wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

IMG 5351
Vrijdragende schuifpoort Naarden
Vrijdragende schuifpoort Naarden

Vrijdragende schuifpoort

Met gsm-module en intercom

LogoVolledigV17OPZWART

Met een hekwerk van Spapé bent u verzekerd van duurzame kwaliteit en optimale dienstverlening.

Contact

Copyright © 2024 | Hekwerk Spapé
Alle rechten  voorbehouden
Teksterij Schabbink | Design: BETS/Berthil Schabbink