Vrijdragende schuifpoort Nijverdal
Projecten

Onze projecten

Onze klantenkring is bijzonder divers. Zowel bij particulieren als bedrijven vind je onze poorten en hekwerken.  Hieronder enkele voorbeelden.

Sierhekwerk

Gaat u voor een luxe uitstraling van uw (bedrijfs)pand of perceel? Hekwerk Spapé ontwerpt, plaatst en monteert prachtige sierhekwerken. Het plaatje is helemaal af als u daarbij kiest voor een sierpoort.

Met de elektrische versie van de sierpoort zult u heel veel gemak ervaren. In combinatie met een gsm-module bedient u alles met een simpel tikje op uw mobiel. Het is toch wel erg gemakkelijk als u de poort kunt openen en sluiten vanuit uw auto. Ook op het gebied van intercomsystemen is er veel mogelijk bij Hekwerk Spapé.

Bedrijfshekwerk

Bij Hekwerk Spapé wordt uw bedrijfshekwerk precies naar uw maat en wens geleverd. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing en houden daarbij rekening met het budget, omgeving en veiligheidsvoorschriften. Onze industriële hekwerken zijn inbraakwerend, ijzersterk en zijn voorzien van een kokerprofiel voor een nog robuustere uitstraling.

Ook qua intercomsysteem en de poortautomatisering is er veel mogelijk. Zodat u en uw personeel zich zo veilig mogelijk voelen.

Poortautomatisering

Met het intercomsysteem naar uw keuze weet u precies wie er voor de poort staat. Optimale beveiliging dus.
Als het gaat om poortautomatisering heeft u volop mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een draaipoort te plaatsen met gsm-module zodat de bediening via uw mobiele telefoon gaat. Maar ook een handzender, codeklavier (numeriek toetsenbord), intercom of sleutelslot werken uitstekend.
De geautomatiseerde tuinpoort wordt aangedreven door een motor. Als u die niet zichtbaar wilt hebben, kan Hekwerk Spapé die motor ook ondergronds plaatsen.

LogoVolledigV17OPZWART

Met een hekwerk van Spapé bent u verzekerd van duurzame kwaliteit en optimale dienstverlening.

Contact

Copyright © 2024 | Hekwerk Spapé
Alle rechten  voorbehouden
Teksterij Schabbink | Design: BETS/Berthil Schabbink